La comunità romena si incontra e si racconta attraverso storie quotidiane, punti di vista, fatti di cronaca, appuntamenti e novità, per non dimenticare le radici e per vivere meglio la distanza dal paese natale.
Informazioni utili per i romeni che vivono in Italia, per conoscere le opportunità che la realtà circostante offre e divenire cittadini attivi.

Comunitatea Românească în Italia

Locul unde comunitatea românească se regăsește zilnic în știri, noutăți, mărturii, informații și sfaturi, pentru a nu uita rădăcinile și a trăi mai bine departe de țara natală. Informații utile pentru românii care trăiesc în Italia, despre oportunitățile pe care le oferă realitatea din jur și pentru a deveni cetățeni activi.

Bun găsit pe site! Benvenuto!

Comentează articolele publicate! Commenta gli articoli pubblicati!

mercoledì 12 marzo 2014

Forumul economic Romania - noua frontieră a agriculturii europeneCOMUNICAT DE PRESĂ

Ambasada României în Italia împreună cu Consulatul Onorific al României la Napoli şi patronatele Confagricultura Campania şi Unioncamere Campania organizează forumul economic ROMANIA - NOUA FRONTIERĂ A AGRICULTURII EUROPENE, programat pe 26 martie la Napoli.
Evenimentul se va desfăşura la sediul Camerei de Comerţ din Napoli şi, alături de reprezentanţii instituţiilor organizatoare, vor mai participa Adrian Volintiru, secretar de stat din Ministerul Economiei, şi Mirco Gaspardo, preşedintele societăţii de echipamente agricole Maschio Gaspardo.
În cadrul dezbaterilor vor fi abordate teme precum sistemul fiscal din cele două ţări, fondurile europene pentru agricultură accesibile în România şi posibilităţile de colaborare între IMM-urile româneşti şi italiene din domeniul agriculturii.

Program

Ambasada României în Italia

Nessun commento:

Posta un commento