La comunità romena si incontra e si racconta attraverso storie quotidiane, punti di vista, fatti di cronaca, appuntamenti e novità, per non dimenticare le radici e per vivere meglio la distanza dal paese natale.
Informazioni utili per i romeni che vivono in Italia, per conoscere le opportunità che la realtà circostante offre e divenire cittadini attivi.

Comunitatea Românească în Italia

Locul unde comunitatea românească se regăsește zilnic în știri, noutăți, mărturii, informații și sfaturi, pentru a nu uita rădăcinile și a trăi mai bine departe de țara natală. Informații utile pentru românii care trăiesc în Italia, despre oportunitățile pe care le oferă realitatea din jur și pentru a deveni cetățeni activi.

Bun găsit pe site! Benvenuto!

Comentează articolele publicate! Commenta gli articoli pubblicati!

martedì 22 aprile 2014

Accident grav cu români în Italia

Sâmbătă, 19 Aprilie 2014

Accident grav în care au fost implicaţi români în Italia. Zece conaţionali de-ai noştri au ajuns la spital vineri după ce microbuzul în care se aflau s-a răsturnat în apropiere de oraşul Treviso. Printre victime se află şi doi copii.

Românii veneau acasă pentru a sărbători Paştele. Accidentul s-a produs după ce una dintre roţile microbuzului a explodat, iar vehiculul s-a răsturnat pe şosea. Pentru răniţi a fost nevoie de intervenţia echipelor de descarcerare.

Potrivit presei italiene, victimele au numeroase fracturi şi traumatisme, dar viaţa lor nu este pusă în pericol.

Sursa: REALITATEA.NET

Nessun commento:

Posta un commento