La comunità romena si incontra e si racconta attraverso storie quotidiane, punti di vista, fatti di cronaca, appuntamenti e novità, per non dimenticare le radici e per vivere meglio la distanza dal paese natale.
Informazioni utili per i romeni che vivono in Italia, per conoscere le opportunità che la realtà circostante offre e divenire cittadini attivi.

Comunitatea Românească în Italia

Locul unde comunitatea românească se regăsește zilnic în știri, noutăți, mărturii, informații și sfaturi, pentru a nu uita rădăcinile și a trăi mai bine departe de țara natală. Informații utile pentru românii care trăiesc în Italia, despre oportunitățile pe care le oferă realitatea din jur și pentru a deveni cetățeni activi.

Bun găsit pe site! Benvenuto!

Comentează articolele publicate! Commenta gli articoli pubblicati!

giovedì 22 maggio 2014

Un român cu dizabilităţi din Italia, ţinut într-o închisoare la 8 luni după ordinul de eliberare

de S.T. • 20 Mai 2014

Un român cu dizabilităţi din Italia, ţinut într-o închisoare la 8 luni după ordinul de eliberare 534

Un român cu dizabilităţi din Italia, în vârstă de 28 de ani, este deţinut într-o închisoare din Milano deşi ar fi trebuit transferat într-un spital încă de acum opt luni.

Disperat, românul a încercat de două ori să se sinucidă. Magistratul care supraveghează executarea pedepselor a stabilit, acum opt luni, că tânărul, grav bolnav, nu mai este în măsură să comită alte delicte şi trebuie îngrijit în spital.

Dar, în tot acest timp, autorităţile italiene nu au putut găsi o instituţie care să-l primească. Presa italiană nu precizează motivul pentru care a fost condamnat românul.

Sursa: Antena3.ro

Nessun commento:

Posta un commento