La comunità romena si incontra e si racconta attraverso storie quotidiane, punti di vista, fatti di cronaca, appuntamenti e novità, per non dimenticare le radici e per vivere meglio la distanza dal paese natale.
Informazioni utili per i romeni che vivono in Italia, per conoscere le opportunità che la realtà circostante offre e divenire cittadini attivi.

Comunitatea Românească în Italia

Locul unde comunitatea românească se regăsește zilnic în știri, noutăți, mărturii, informații și sfaturi, pentru a nu uita rădăcinile și a trăi mai bine departe de țara natală. Informații utile pentru românii care trăiesc în Italia, despre oportunitățile pe care le oferă realitatea din jur și pentru a deveni cetățeni activi.

Bun găsit pe site! Benvenuto!

Comentează articolele publicate! Commenta gli articoli pubblicati!

martedì 3 giugno 2014

Ambasada României: Anunţ‏

Ca urmare a procesului alinierii la formatul MAE, vă semnalez schimbarea serverului de poştă electronică şi, implicit, a adreselor de poştă electronică ale Ambasadei României în Italia şi ale Secţiei consulare Roma.

Adresele personalului MAE din cadrul Ambasadei sunt dupa modelul prenume.nume@mae.ro, iar noua adresă pentru programări la Secţia consulara Roma este roma.programare@mae.ro .

Pentru lista completă vă rog să consultaţi pagina web a Ambasadei .

Precizez că adresele vechi vor continua să fie operative aproximativ până la sfârşitul lunii iunie, astfel că pe termen scurt nu există riscul apariţiei unor disfuncţionalităţi în comunicare.

Affari Politici/ Affari Stampa
Via Nicolò Tartaglia, 36 00197 ROMA
roma.mae.ro

Nessun commento:

Posta un commento