La comunità romena si incontra e si racconta attraverso storie quotidiane, punti di vista, fatti di cronaca, appuntamenti e novità, per non dimenticare le radici e per vivere meglio la distanza dal paese natale.
Informazioni utili per i romeni che vivono in Italia, per conoscere le opportunità che la realtà circostante offre e divenire cittadini attivi.

Comunitatea Românească în Italia

Locul unde comunitatea românească se regăsește zilnic în știri, noutăți, mărturii, informații și sfaturi, pentru a nu uita rădăcinile și a trăi mai bine departe de țara natală. Informații utile pentru românii care trăiesc în Italia, despre oportunitățile pe care le oferă realitatea din jur și pentru a deveni cetățeni activi.

Bun găsit pe site! Benvenuto!

Comentează articolele publicate! Commenta gli articoli pubblicati!

domenica 14 settembre 2014

Transilvania văzută de fotografi din Moldova


În luna mai Şcoala Fotografică Roman Ribaleov din Chişinău, Moldova,  a făcut un voiaj fotografic în Transilvania. 20 de fotografi au realizat mii de fotografii excepţionale în Cluj, Sibiu, Braşov şi alte locuri renumite printre care Muzeul Mineritului de sare Salina Turda, rezervaţia naturală Cheile Turzii, si multe alte locuri interesante.

 Din această călătorie fotografii au realizat un video trailer:
Din 21 octombrie până pe 4 noiembrie fotografii din Moldova vor fi în Italia pentru a vizita si explora Veneţia, Milano si alte oraşe, si cauta sponsori pentru organizarea unei expoziţii fotografice pentru diaspora româna si moldoveneasca din Italia.

Dacă cineva poate să contribuie si sa ajută cu organizarea expoziţiei, contactaţi dl. Liubomir Turcanu
(liubomir.turcanu@gmail.com) .

Nessun commento:

Posta un commento