La comunità romena si incontra e si racconta attraverso storie quotidiane, punti di vista, fatti di cronaca, appuntamenti e novità, per non dimenticare le radici e per vivere meglio la distanza dal paese natale.
Informazioni utili per i romeni che vivono in Italia, per conoscere le opportunità che la realtà circostante offre e divenire cittadini attivi.

Comunitatea Românească în Italia

Locul unde comunitatea românească se regăsește zilnic în știri, noutăți, mărturii, informații și sfaturi, pentru a nu uita rădăcinile și a trăi mai bine departe de țara natală. Informații utile pentru românii care trăiesc în Italia, despre oportunitățile pe care le oferă realitatea din jur și pentru a deveni cetățeni activi.

Bun găsit pe site! Benvenuto!

Comentează articolele publicate! Commenta gli articoli pubblicati!

lunedì 24 novembre 2014

"Adversarul meu a fugit, i-a fost frica de bataie!" Ce s-a intamplat la meciul lui Morosanu

22 noiembrie 2014

Final incredibil in FINALA LK! "Adversarul meu a fugit, i-a fost frica de bataie!" Ce s-a intamplat la meciul lui Morosanu

Fratii Stoica si Amansio Paraschiv au obtinut victorii prin KO!

Adversarul lui Morosanu s-a accidentat inainte de meci si nu a mai putut intrat in ring!!! Acesta si-a rupt piciorul cazand de pe scena, dupa prezentarea luptatorilor la inceputul galei!

UPDATE: Spaniolul Jorge Loren este CAMPIONUL Local Kombat 2014, dupa ce il invinge la puncte pe Aristotle QUituissa, in finala de la Monza!

CATALIN MOROSANU NU SE VA MAI BATE, DUPA CE AMERICANUL RON SPARKS S-A ACCIDENTAT!

UPDATE: Victorie si pentru albanezul Imeri in meciul cu marocanul Farhoo. Imeri a castigat dupa 3 reprize si o decizie unanima

UPDATE: E seara romanilor in Italia! Andrei Stoica da si el un KO fabulos! Romanul l-a pulverizat pe Emilio Vallencillo! VIDEO

UPDATE: KO formidabil dat de romanul Amansio Paraschiv in meciul cu italianul Lecca! VIDEO

UPDATE: Victorie pentru italianul Giuseppe De Domenico, dupa o decizie unanima a arbitrilor, in superfight-ul cu surinamezul Errol Konning

UPDATE: VIctorie prin KO tehnic a lui Bogdan Stoica in meciul cu Alexandru Negrea! Stoica a castigat meciul de rezerva, desi Negrea a rezistat incredibil unui croseu devastator. Pana la urma, arbitrul a oprit meciul, Negrea fiind umplut de sange.

UPDATE: A inceput Gala de la Monza. Francezul Aristote Quitusisa il invinge la puncte pe polonezul Kasperski si se califica in finala piramidei.

In cea de-a doua semifinala, spaniolul Jorge Loren il face KO pe britanicul Terrill in repriza a doua!

Sursa: Sport.ro


Citeste si:
Politicianul Cătălin Moroşanu: "Voi lupta în Italia pentru românii mei. Îl voi bate pe american. Am fost foarte prins cu campania electorală"

Nessun commento:

Posta un commento