La comunità romena si incontra e si racconta attraverso storie quotidiane, punti di vista, fatti di cronaca, appuntamenti e novità, per non dimenticare le radici e per vivere meglio la distanza dal paese natale.
Informazioni utili per i romeni che vivono in Italia, per conoscere le opportunità che la realtà circostante offre e divenire cittadini attivi.

Comunitatea Românească în Italia

Locul unde comunitatea românească se regăsește zilnic în știri, noutăți, mărturii, informații și sfaturi, pentru a nu uita rădăcinile și a trăi mai bine departe de țara natală. Informații utile pentru românii care trăiesc în Italia, despre oportunitățile pe care le oferă realitatea din jur și pentru a deveni cetățeni activi.

Bun găsit pe site! Benvenuto!

Comentează articolele publicate! Commenta gli articoli pubblicati!

giovedì 27 novembre 2014

Impreuna pentru a ne cunoaste mai bine la Ziua Nationala a Romaniei - Romani pentru Romani


INVITATIE

Asociatia Romanilor din Italia (ARI) are onoarea sa va invite duminica 30 noiembrie 2014 ora 14:30 la Teatrul Tendastrisce (via Giorgio Perlasca 69 Roma – Porta Portese2) la a X-a editie a evenimentului “Impreuna pentru a ne cunoaste mai bine la Ziua Nationala a Romaniei”.

Artisti invitati: Cristina Turcu Preda, Adrian si Diana Enache, Ioana Barbuliceanu, Aurel Moldoveanu, Evandro Rossetti, Ionica Stan, Andrei Paunescu, grupul folcloric “Dor Calator” si alte surprize. Intrarea gratuita.

Spot/promo


Va asteptam!

Associazione dei Romeni in Italia
Via del Fringuello, 50 A, Roma
Tel. / Fax. +39 06263162
www.associazionedeiromeni.it

Nessun commento:

Posta un commento