La comunità romena si incontra e si racconta attraverso storie quotidiane, punti di vista, fatti di cronaca, appuntamenti e novità, per non dimenticare le radici e per vivere meglio la distanza dal paese natale.
Informazioni utili per i romeni che vivono in Italia, per conoscere le opportunità che la realtà circostante offre e divenire cittadini attivi.

Comunitatea Românească în Italia

Locul unde comunitatea românească se regăsește zilnic în știri, noutăți, mărturii, informații și sfaturi, pentru a nu uita rădăcinile și a trăi mai bine departe de țara natală. Informații utile pentru românii care trăiesc în Italia, despre oportunitățile pe care le oferă realitatea din jur și pentru a deveni cetățeni activi.

Bun găsit pe site! Benvenuto!

Comentează articolele publicate! Commenta gli articoli pubblicati!

domenica 2 novembre 2014

"Vrem o viaţă mai bună". Cozi la vot în toată Europa

DE S.T. • 02 NOI 2014

Românii din străinătate au făcut cozi la secţiile de votare din Italia, Marea Britanie, Republica Moldova, Germania sau Spania.

Imaginile trimise de corespondenţii noştri, dar şi filmuleţe postate pe internet arată cum sute de români stau la rând şi aşteaptă să-şi exprime opţiunea. În străinătate sunt, în total, 294 de secţii de votare.

Potrivit Biroului Electoral Central, pâna la ora 13.00, peste 40.000 de români au mers la urne.

Sursa: Antena3.ro


Citeste si:
REZULTATE ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Primele exit-poll-uri şi ziua votului: harta interactivă. Victor Ponta şi Klaus Iohannis intră în turul al doilea.

Nessun commento:

Posta un commento