La comunità romena si incontra e si racconta attraverso storie quotidiane, punti di vista, fatti di cronaca, appuntamenti e novità, per non dimenticare le radici e per vivere meglio la distanza dal paese natale.
Informazioni utili per i romeni che vivono in Italia, per conoscere le opportunità che la realtà circostante offre e divenire cittadini attivi.

Comunitatea Românească în Italia

Locul unde comunitatea românească se regăsește zilnic în știri, noutăți, mărturii, informații și sfaturi, pentru a nu uita rădăcinile și a trăi mai bine departe de țara natală. Informații utile pentru românii care trăiesc în Italia, despre oportunitățile pe care le oferă realitatea din jur și pentru a deveni cetățeni activi.

Bun găsit pe site! Benvenuto!

Comentează articolele publicate! Commenta gli articoli pubblicati!

domenica 8 febbraio 2015

Întâlnire pe tema drepturilor lucrătorilor din agricultură - Puglia

În perioada 9-10 februarie responsabilul pe probleme de muncă din cadrul Ambasadei și un consul din cadrul Secției consulare a Ambasadei Roma vor participa în Puglia la o serie de întâlniri privind drepturile lucrătorilor migranți în agricultură, organizate împreună cu sindicatul italian CGIL FLAI Puglia și CNSRL Frăția din România.

Programul celor două zile cuprinde deplasări la Foggia, San Severo, Andria, Bari, Ginosa ș.a. și întâlniri cu consilierii regionali pentru muncă și imigrație.

Cei interesați să participe pot afla detalii despre program accesând următorul link:
http://www.flaipuglia.it/condizioni-di-lavoro-dei-migranti-in-agricoltura

Ambasada României în Italia

Nessun commento:

Posta un commento