La comunità romena si incontra e si racconta attraverso storie quotidiane, punti di vista, fatti di cronaca, appuntamenti e novità, per non dimenticare le radici e per vivere meglio la distanza dal paese natale.
Informazioni utili per i romeni che vivono in Italia, per conoscere le opportunità che la realtà circostante offre e divenire cittadini attivi.

Comunitatea Românească în Italia

Locul unde comunitatea românească se regăsește zilnic în știri, noutăți, mărturii, informații și sfaturi, pentru a nu uita rădăcinile și a trăi mai bine departe de țara natală. Informații utile pentru românii care trăiesc în Italia, despre oportunitățile pe care le oferă realitatea din jur și pentru a deveni cetățeni activi.

Bun găsit pe site! Benvenuto!

Comentează articolele publicate! Commenta gli articoli pubblicati!

giovedì 21 maggio 2015

Juventus - Lazio, 2-1. Ștefan Radu a marcat în finala Cupei Italiei, dar romanii au ratat trofeul

FOTBAL EUROPEAN.
Autor: Andrei Călin | joi, 21 mai 2015
Ștefan Radu

Juventus Torino a câștigat, miercuri, finala Cupei Italiei, după meciul disputat pe „Stadio Olimpico”, împotriva celor de la Lazio, scor 2-1. Pentru romani a deschis scorul Ștefan Radu, schimbat ulterior din cauza unei accidentări.

După ce a câștigat titlul intern în Serie A, Juventus Torino s-a impus și în Cupa Italiei. Piemontezii au câștigat, miercuri, finala disputată pe „Stadio Olimpico” din Roma, contra celor de la Lazio, scor 2-1. Oaspeții au început excelent confruntarea și au deschis scorul prin Ștefan Radu, în minutul 4. Apoi, în minutul 11, Juventus a egalat datorită lui Chiellini. Cu 20 de minute înaintea finalului, fostul internațional român s-a accidentat și nu a mai putut continua să evolueze. Finala a avut nevoie de prelungiri, acolo unde Juventus s-a impus grație golului marcat de Matri (97).

Sursa: Gândul

Nessun commento:

Posta un commento