La comunità romena si incontra e si racconta attraverso storie quotidiane, punti di vista, fatti di cronaca, appuntamenti e novità, per non dimenticare le radici e per vivere meglio la distanza dal paese natale.
Informazioni utili per i romeni che vivono in Italia, per conoscere le opportunità che la realtà circostante offre e divenire cittadini attivi.

Comunitatea Românească în Italia

Locul unde comunitatea românească se regăsește zilnic în știri, noutăți, mărturii, informații și sfaturi, pentru a nu uita rădăcinile și a trăi mai bine departe de țara natală. Informații utile pentru românii care trăiesc în Italia, despre oportunitățile pe care le oferă realitatea din jur și pentru a deveni cetățeni activi.

Bun găsit pe site! Benvenuto!

Comentează articolele publicate! Commenta gli articoli pubblicati!

lunedì 12 ottobre 2015

Gimnastică: Larisa Iordache și echipa României au câștigat, detașat, Cupa Novara


Sâmbătă, 10 Oct 2015

  Larisa Iordache și echipa României s-au clasat, detașat, pe primul loc în concursul de gimnastică artistică "Coppa Novara", competiție disputată sâmbătă în orașul italian, cu participarea, de asemenea, a Italiei, Belgiei și Spaniei, ca ultimă verificare înaintea Campionatului Mondial de la Glasgow (23 octombrie-1 noiembrie).

 În clasamentul individual compus, Larisa Iordache a dominat clar concursul din "Palazzetto del Terdopio", totalizând 59,750 puncte, cu 3 puncte și jumătate aproape mai bine decât a doua clasată, italianca Carlotta Ferlito — 56,300 puncte, locul 3 fiind ocupat de o altă sportivă din țara gazdă, Elisa Meneghini — 56,100 puncte.

 Abia revenită după o lungă absență, cauzată de o accidentare serioasă, românca Diana Bulimar a făcut toate cele 4 aparate, obținând un total promițător, de 55,600 puncte.

 Pe echipe, România, reprezentată, pe lângă cele două, de Anamaria Ocolișan, Laura Jurca, Silvia Zarzu și Andreea Iridon, a ocupat, de asemenea, primul loc, cu 226,500 puncte. Pe 2 s-a situat Italia — 225,150 puncte, urmată, la rândul ei, de Belgia — 218,550 puncte și Spania — 211,200 puncte.

 Fonte:AGERPRES

Nessun commento:

Posta un commento