La comunità romena si incontra e si racconta attraverso storie quotidiane, punti di vista, fatti di cronaca, appuntamenti e novità, per non dimenticare le radici e per vivere meglio la distanza dal paese natale.
Informazioni utili per i romeni che vivono in Italia, per conoscere le opportunità che la realtà circostante offre e divenire cittadini attivi.

Comunitatea Românească în Italia

Locul unde comunitatea românească se regăsește zilnic în știri, noutăți, mărturii, informații și sfaturi, pentru a nu uita rădăcinile și a trăi mai bine departe de țara natală. Informații utile pentru românii care trăiesc în Italia, despre oportunitățile pe care le oferă realitatea din jur și pentru a deveni cetățeni activi.

Bun găsit pe site! Benvenuto!

Comentează articolele publicate! Commenta gli articoli pubblicati!

martedì 18 giugno 2019

De la o lumânare ia foc biserica ortodoxă din Brescia

Brescia
16 iunie 2019

De la o lumânare rămasă aprinsă ia foc biserica ortodoxă românească din Via Fiorentini la Brescia. Alarma imediat după prânz. Flăcările au cuprins mobilierul bisericii. Din fericire, un om a observat fumul și a sunat pompierii, care au stins flăcările în timp, înainte ca structura să fie afectată. Daunele nu sunt atât de grave, iar structura a rămas utilizabilă, relatează Giornale di Brescia

CS

Nessun commento:

Posta un commento