La comunità romena si incontra e si racconta attraverso storie quotidiane, punti di vista, fatti di cronaca, appuntamenti e novità, per non dimenticare le radici e per vivere meglio la distanza dal paese natale.
Informazioni utili per i romeni che vivono in Italia, per conoscere le opportunità che la realtà circostante offre e divenire cittadini attivi.

Comunitatea Românească în Italia

Locul unde comunitatea românească se regăsește zilnic în știri, noutăți, mărturii, informații și sfaturi, pentru a nu uita rădăcinile și a trăi mai bine departe de țara natală. Informații utile pentru românii care trăiesc în Italia, despre oportunitățile pe care le oferă realitatea din jur și pentru a deveni cetățeni activi.

Bun găsit pe site! Benvenuto!

Comentează articolele publicate! Commenta gli articoli pubblicati!

giovedì 22 agosto 2019

Încă nu s-a găsit Traian Doru Duta de 26 ani, dispărut în 2018

Sursa foto: ilCanavese.it
21 august 2019

Este de negăsit, Traian Doru Duta de 26 de ani, ce locuia cu verișoara lui, Maria, și logodnicul acesteia în Torino, a dispărut de acasă la începutul lui septembrie 2018. Acesta a dispărut imediat după ce și-a făcut bagajele!
Când cei doi erau plecați în vacanta, in afara Italiei, Traian și-a făcut bagajele și a dispărut, iar din acel moment, celularul rezultă închis, nici o scrisoare, nici un apel, nici o explicație, și de atunci familia nu a mai auzit nimic de el.

Familia a făcut apel și la televiziunea Rai 3, în emisiunea "Chi l'ha visto?", dar fără succes.

Sursa foto: ilCanavese.it
Semnalmentele lui Traian: era înalt 1,72 cm, parul negru și ochii castanii, are un tatuaj pe bratul drept, reprezentând o ramura cu o floare și o pasare, dar și textul "I Know you are watehin me...".

O posibilitate ar fi sa fi plecat din Italia, știindu-se ca avea prieteni în Spania și în Anglia. Familia își amintește ca în ultimul timp, se schimbase: și-a lăsat barbă și pierduse câțiva dinți.

CF

Nessun commento:

Posta un commento