La comunità romena si incontra e si racconta attraverso storie quotidiane, punti di vista, fatti di cronaca, appuntamenti e novità, per non dimenticare le radici e per vivere meglio la distanza dal paese natale.
Informazioni utili per i romeni che vivono in Italia, per conoscere le opportunità che la realtà circostante offre e divenire cittadini attivi.

Comunitatea Românească în Italia

Locul unde comunitatea românească se regăsește zilnic în știri, noutăți, mărturii, informații și sfaturi, pentru a nu uita rădăcinile și a trăi mai bine departe de țara natală. Informații utile pentru românii care trăiesc în Italia, despre oportunitățile pe care le oferă realitatea din jur și pentru a deveni cetățeni activi.

Bun găsit pe site! Benvenuto!

Comentează articolele publicate! Commenta gli articoli pubblicati!

lunedì 2 settembre 2019

Imola, tatăl român denunțat s-a întors acasă cu fiicele sale

01/09/2019

S-a întors acasă vineri după-amiază 30 august, cu cele două fiice în vârstă de 5 și 2 ani, românul de 39 de ani, ce fusese denunțat de carabinierii din Imola, în zona Bologna, pentru sustragerea și reținerea de minori în străinătate.

Soția sa, cetățean român de 29 de ani, marți 27 august a apelat la carabinieri pentru că bărbatul, de care se desparte, în ziua fixată, 22 august, nu se întorsese dintr-o vacanță în România, împreună cu fiicele lor, începută pe 14 august. Chiar dacă a avut permisiunea de a duce fetele în călătorie în străinătate, nu i-a dat nicio veste partenerei. Revenit în Italia, mama și-a îmbrățișat fiicele și și-a retras plângerea împotriva soțului, relatează SetteSere.

Nessun commento:

Posta un commento