La comunità romena si incontra e si racconta attraverso storie quotidiane, punti di vista, fatti di cronaca, appuntamenti e novità, per non dimenticare le radici e per vivere meglio la distanza dal paese natale.
Informazioni utili per i romeni che vivono in Italia, per conoscere le opportunità che la realtà circostante offre e divenire cittadini attivi.

Comunitatea Românească în Italia

Locul unde comunitatea românească se regăsește zilnic în știri, noutăți, mărturii, informații și sfaturi, pentru a nu uita rădăcinile și a trăi mai bine departe de țara natală. Informații utile pentru românii care trăiesc în Italia, despre oportunitățile pe care le oferă realitatea din jur și pentru a deveni cetățeni activi.

Bun găsit pe site! Benvenuto!

Comentează articolele publicate! Commenta gli articoli pubblicati!

giovedì 5 settembre 2019

La 4 ani, singur pe străzile din Cagliari: „Ajutați-mă”

03/09/2019

Copilul fiind foarte agitat, a fost imediat identificat de carabinieri. Rătăcea singur pe străzile din Cagliari și căuta ajutor. Poliția din Gara Stampace, a salvat copilul de doar 4 ani, care și-a părăsit locuința fără știrea părinților săi, un cuplu de origine română cu vârsta cuprinsă între 31 și 37 de ani.Era agitat și cerea ajutor când a fost oprit în Via Tevere de către polițiști, l-au liniștit și, după investigații, a fost dus înapoi la el acasă. Câna au ajuns la casa copilului, alți doi frați cu vârste între 9 și 14 ani, se găseau singuri, fără nici un adult în locuință.

Mai târziu, mama și tatăl copilului au fost găsiți și raportați pentru infracțiunea de abandonare a minorilor, relatează L'Unione Sarda.

Nessun commento:

Posta un commento