La comunità romena si incontra e si racconta attraverso storie quotidiane, punti di vista, fatti di cronaca, appuntamenti e novità, per non dimenticare le radici e per vivere meglio la distanza dal paese natale.
Informazioni utili per i romeni che vivono in Italia, per conoscere le opportunità che la realtà circostante offre e divenire cittadini attivi.

Comunitatea Românească în Italia

Locul unde comunitatea românească se regăsește zilnic în știri, noutăți, mărturii, informații și sfaturi, pentru a nu uita rădăcinile și a trăi mai bine departe de țara natală. Informații utile pentru românii care trăiesc în Italia, despre oportunitățile pe care le oferă realitatea din jur și pentru a deveni cetățeni activi.

Bun găsit pe site! Benvenuto!

Comentează articolele publicate! Commenta gli articoli pubblicati!

lunedì 2 settembre 2019

Latina, român împins de pe bicicletă și lovit de doi necunoscuți

Este o agresiune încă de clarificat ce a avut loc în noaptea din 31 august spre 1 septembrie 2019, în jurul orei 01:30, în apropierea Bisericii Imaculatei din Latina, în apropierea terenului de sport.

Un cetățean român a fost abordat de doi bărbați care l-au obligat să coboare de pe bicicletă și apoi l-au lovit cu pumnii şi picioarele.

Unul dintre agresori, potrivit mărturiei victimei, avea și un cuțit. Bărbatul a fost ușor rănit și a refuzat să fie transportat la spital. Victima susține că nu îi cunoaște pe atacatori, un italian și un străin, și nici măcar motivele bătăii. Cercetările continuă, relatează LatinaOggi.

Nessun commento:

Posta un commento