La comunità romena si incontra e si racconta attraverso storie quotidiane, punti di vista, fatti di cronaca, appuntamenti e novità, per non dimenticare le radici e per vivere meglio la distanza dal paese natale.
Informazioni utili per i romeni che vivono in Italia, per conoscere le opportunità che la realtà circostante offre e divenire cittadini attivi.

Comunitatea Românească în Italia

Locul unde comunitatea românească se regăsește zilnic în știri, noutăți, mărturii, informații și sfaturi, pentru a nu uita rădăcinile și a trăi mai bine departe de țara natală. Informații utile pentru românii care trăiesc în Italia, despre oportunitățile pe care le oferă realitatea din jur și pentru a deveni cetățeni activi.

Bun găsit pe site! Benvenuto!

Comentează articolele publicate! Commenta gli articoli pubblicati!

lunedì 2 settembre 2019

Tenis de masă la Castrovillari: Petrescu și Florio sunt noile intrări ale echipei


1 septembrie 2019

Echipa de Tenis de masă din Castrovillari s-a reînnoit cu doi noi sportivi, printre care jucătorul de tenis român Alexandru Petrescu, care a jucat în lotul național de tineret care participă la olimpiadă.

ALEXANDRU PETRESCU: Jucător român din echipa națională de tineret ce a participant la Jocurile Olimpice. Anul trecut a apărat culorile Sicacusei și în trecut a jucat 5 ani în Germania, iar printre cei mai buni ani au fost cei 2 ani în liga a doua și un an în Bundesliga. În circuitul mondial Junior Junior (WJC) U18 de ani din Germania, s-a clasat pe locul 13 în lume, relatează CN24.

Nessun commento:

Posta un commento