La comunità romena si incontra e si racconta attraverso storie quotidiane, punti di vista, fatti di cronaca, appuntamenti e novità, per non dimenticare le radici e per vivere meglio la distanza dal paese natale.
Informazioni utili per i romeni che vivono in Italia, per conoscere le opportunità che la realtà circostante offre e divenire cittadini attivi.

Comunitatea Românească în Italia

Locul unde comunitatea românească se regăsește zilnic în știri, noutăți, mărturii, informații și sfaturi, pentru a nu uita rădăcinile și a trăi mai bine departe de țara natală. Informații utile pentru românii care trăiesc în Italia, despre oportunitățile pe care le oferă realitatea din jur și pentru a deveni cetățeni activi.

Bun găsit pe site! Benvenuto!

Comentează articolele publicate! Commenta gli articoli pubblicati!

martedì 31 dicembre 2019

Ștefan Radu a câștigat a treia Supercupă a Italiei din carieră

Ștefan Radu a câștigat a treia Supercupă a Italiei din carieră. Lazio a învins-o pe Juventus cu 3-1.

de Andrei Bogdan Schiopu

22/12/2019

Bucuria jucătorilor lui Lazio. Sursă foto: twitter

Ștefan Radu a câștigat a treia Supercupă a Italiei din carieră, după victoria lui Lazio cu Juventus (3-1), partidă în care a fost titular și în care a jucat toate cele 90 de minute.

A treia Supercupă a Italiei din cariera lui Ștefan Radu
Ștefan Radu are un palmares impresionant în Italia, din 2008 de când a fost transferat de Lazio de la Dinamo. De-a lungul anilor, Radu a câștigat trei Supercupe ale Italiei și trei Cupe ale Italiei.

Lazio a câștigat cu 3-1 partida cu Juventus, pentru trupa lui Simone Inzaghi au marcat Alberto (16), Lulic (73) și Cataldi (90+4), în timp ce pentru Juventus a înscris Dybala (45).

Fundașul român a avut un conflict în vară cu Igli Tare, directorul sportiv al lazialilor, și a fost aproape de a fi îndepărtat de la echipă.

Totuși, Simone Inzaghi s-a luptat pentru ca Ștefan Radu să rămână la echipă, iar în cele din urmă acesta a fost iertat și reprimit în echipă.

„Este unul dintre cei mai profesioniști jucători”
Simone Inzaghi a vorbit și a explicat de ce a vrut să-l păstreze pe Ștefan Radu în lot, chiar înaintea meciului tur cu CFR Cluj: „Eu am fost coleg cu Radu Ștefan, antrenorul lui Radu Ștefan și pot să vă spun că este unul dintre cei mai profesioniști jucători pe care i-am cunoscut.

Are atâtea sute de meciuri pentru Lazio și cel mai important este că a rămas la noi pentru că aici este locul lui.

Nu va fi în lot pentru meciul de mâine (n.r. meciul tur cu CFR Cluj din Europa League), însă este o piesă importantă pentru noi și cu siguranță îl veți vedea în mai multe meciuri de Serie A”.

Totul a început după un meci pierdut, când Wallace şi Bastos râdeau la duşuri ca şi când nimic nu s-ar fi întâmplat. Radu i-a certat şi a folosit cuvinte nepotrivite.

Directorul sportiv al clubului Lazio Roma, Igli Tare, l-a chemat la o discuţie pe Radu”, a mai spus tehnicianul lui Lazio.

Sursa: Fanatik.ro

Nessun commento:

Posta un commento