La comunità romena si incontra e si racconta attraverso storie quotidiane, punti di vista, fatti di cronaca, appuntamenti e novità, per non dimenticare le radici e per vivere meglio la distanza dal paese natale.
Informazioni utili per i romeni che vivono in Italia, per conoscere le opportunità che la realtà circostante offre e divenire cittadini attivi.

Comunitatea Românească în Italia

Locul unde comunitatea românească se regăsește zilnic în știri, noutăți, mărturii, informații și sfaturi, pentru a nu uita rădăcinile și a trăi mai bine departe de țara natală. Informații utile pentru românii care trăiesc în Italia, despre oportunitățile pe care le oferă realitatea din jur și pentru a deveni cetățeni activi.

Bun găsit pe site! Benvenuto!

Comentează articolele publicate! Commenta gli articoli pubblicati!

domenica 19 gennaio 2020

Cine este românca moartă în cumplitul accident din Italia. Georgeta plecase la muncă pentru un trai mai bun

Autor: Ramona Danciulescu
18/01/2020

Pe 16 decembrie, Georgeta Mariana Vasilcu, o româncă de 49 de ani și-a găsit sfâșitul într-un cumplit accident. Femeia se afla la volanul autoturismului său, atunci când a intrat în depășire și s-a izbit frontal de un autobuz care se deplasa regulamentar.

Românca moartă în accidentul teribil ce a avut loc în Italia, în Cuneo, Piemonte se numea Georgeta Mariana Vasilcu și plecase în străinătate pentru a munci. Femeia trăgea din greu pentru a asigura familiei sale un viitor mai bun, iar vestea morții sale a venit ca un fulger pentru cei care au cunoscut-o și au iubit-o. Imediat după aflarea veștii că a încetat din viață, copiii româncei moarte în accidentul din Italia au început să ceară ajutorul pe internet, pe rețelele de socializare, pentru că nu își permit să aducă în țară trupul fără viață al mamei lor.

Sursa: Cancan.ro

Nessun commento:

Posta un commento