La comunità romena si incontra e si racconta attraverso storie quotidiane, punti di vista, fatti di cronaca, appuntamenti e novità, per non dimenticare le radici e per vivere meglio la distanza dal paese natale.
Informazioni utili per i romeni che vivono in Italia, per conoscere le opportunità che la realtà circostante offre e divenire cittadini attivi.

Comunitatea Românească în Italia

Locul unde comunitatea românească se regăsește zilnic în știri, noutăți, mărturii, informații și sfaturi, pentru a nu uita rădăcinile și a trăi mai bine departe de țara natală. Informații utile pentru românii care trăiesc în Italia, despre oportunitățile pe care le oferă realitatea din jur și pentru a deveni cetățeni activi.

Bun găsit pe site! Benvenuto!

Comentează articolele publicate! Commenta gli articoli pubblicati!

domenica 2 febbraio 2020

Italia. Doi români găsiți morți! Ipoteză halucinantă

Autor: Carmen Alecu
28 ianuarie 2020

Într-o locuință din localitatea Ceglie Messapica, provincia Brindisi din Puglia, au fost găsite cadavrele a doi cetățeni români, un bărbat și o femeie. Conform Brindisi Report, autoritățile au emis ipoteza că cei doi s-ar fi omorât unul pe altul.

Cadavrele celor doi români au fost găsite în casa din centrul istoric, unde locuia femeia de 53 de ani. Aceasta lucra în Italia de mai mulți ani ca muncitoare în domeniul agricol. Alături de ea a fost găsit și cadavrul unui bărbat de 41 de ani, prieten de familie cu femeia de 53 de ani și cu soțul acesteia, care, în momentul crimei nu se afla în localitate, fiind plecat la muncă în Polignano.

După ce s-au auzit mai multe țipete, mai mulți vecini au anunțat poliția. Personalul medical, sosit în jurul orei 12:15, nu a mai putut face nimic pentru a salva victimele.

Ancheta demarată în acest caz a scos la iveală faptul că moartea românilor s-ar datora rănilor prin înjunghiere pe care cei doi și le-ar fi aplicat reciproc. Femeia de 53 de ani și bărbatul de 41, despre care se crede că ar fi fost amantul acesteia, s-ar fi omorât cu același cuțit de bucătărie. Autoritățile nu înlătură total și ipoteza de omor-sinucidere, în timp ce rolul unei a treia persoane în dubla crimă este exclus.

Sursa: Evz.ro

Nessun commento:

Posta un commento