La comunità romena si incontra e si racconta attraverso storie quotidiane, punti di vista, fatti di cronaca, appuntamenti e novità, per non dimenticare le radici e per vivere meglio la distanza dal paese natale.
Informazioni utili per i romeni che vivono in Italia, per conoscere le opportunità che la realtà circostante offre e divenire cittadini attivi.

Comunitatea Românească în Italia

Locul unde comunitatea românească se regăsește zilnic în știri, noutăți, mărturii, informații și sfaturi, pentru a nu uita rădăcinile și a trăi mai bine departe de țara natală. Informații utile pentru românii care trăiesc în Italia, despre oportunitățile pe care le oferă realitatea din jur și pentru a deveni cetățeni activi.

Bun găsit pe site! Benvenuto!

Comentează articolele publicate! Commenta gli articoli pubblicati!

domenica 9 febbraio 2020

O româncă din Italia a fost ucisă de fostul angajator, pentru că a furat o găină de la el

Luni 03 Februarie 2020
Categorie: Stiri Socante

Anchetatorii italieni au dezvăluit noi detalii despre cazul româncei de 52 de ani găsită moartă în luna octombrie în apele unui râu din Italia, potrivit Latina Quotidiano.

Procurorii spun că Verginica Vînătoru a fost ucisă de fostul său angajator, un antreprenor agricol din localitatea Minturno. Bărbatul a bătut-o crunt pe femeie după ce a srprins-o în timp ce fura o găină.

Românca a reușit să scape din mâinile agresorului și a mers la poliție unde a depus o plângere.

Furios pentru că femeia l-a denunțat la poliție, omul de afaceri a ucis-o pe Verginica Vînătoru din răzbunare și apoi i-a aruncat cadavrul în râul Garigliano.

Corpul femeii a fost găsit de un trecător pe data de 10 octombrie 2019 în apele râului, în dreptul localității Sessa Aurunca din provincia Caserta, dar a fost identificat de carabinieri abia după o lună din cauza stării avansate de descompunere.

Sursa: Stirileprotv.ro

Nessun commento:

Posta un commento