La comunità romena si incontra e si racconta attraverso storie quotidiane, punti di vista, fatti di cronaca, appuntamenti e novità, per non dimenticare le radici e per vivere meglio la distanza dal paese natale.
Informazioni utili per i romeni che vivono in Italia, per conoscere le opportunità che la realtà circostante offre e divenire cittadini attivi.

Comunitatea Românească în Italia

Locul unde comunitatea românească se regăsește zilnic în știri, noutăți, mărturii, informații și sfaturi, pentru a nu uita rădăcinile și a trăi mai bine departe de țara natală. Informații utile pentru românii care trăiesc în Italia, despre oportunitățile pe care le oferă realitatea din jur și pentru a deveni cetățeni activi.

Bun găsit pe site! Benvenuto!

Comentează articolele publicate! Commenta gli articoli pubblicati!

lunedì 9 marzo 2020

Italia închide toate școlile din cauza coronavirusului

05.03.2020

Italia ia măsuri extreme în plină epidemie de pneumonie virală. Școlile, liceele și universitățile vor rămâne închise cel puțin până pe 15 martie. În plus, toate competițiile sportive, la orice nivel, se vor desfășura fără spectatori. Prin urmare, fanii nu vor avea voie, de exemplu, la meciul din Champions League dintre Juventus Torino și Olympic Lyon sau la confruntarea dintre Italia și Anglia din Cupa celor Șase Națiuni la rugby.

Sursa: DIGI24

Nessun commento:

Posta un commento