La comunità romena si incontra e si racconta attraverso storie quotidiane, punti di vista, fatti di cronaca, appuntamenti e novità, per non dimenticare le radici e per vivere meglio la distanza dal paese natale.
Informazioni utili per i romeni che vivono in Italia, per conoscere le opportunità che la realtà circostante offre e divenire cittadini attivi.

Comunitatea Românească în Italia

Locul unde comunitatea românească se regăsește zilnic în știri, noutăți, mărturii, informații și sfaturi, pentru a nu uita rădăcinile și a trăi mai bine departe de țara natală. Informații utile pentru românii care trăiesc în Italia, despre oportunitățile pe care le oferă realitatea din jur și pentru a deveni cetățeni activi.

Bun găsit pe site! Benvenuto!

Comentează articolele publicate! Commenta gli articoli pubblicati!

martedì 26 maggio 2020

Italia: Tot mai puține persoane respectă distanțarea socială

24 Mai 2020 

Relaxarea restricțiilor face ca italienii să uite de distanțarea socială, considerată esențială de experți în controlul răspândirii infecției cu noul coronavirus.

Sâmbătă, plajele și străduțele orașelor din Peninsulă au fost extrem de aglomerate.

Situația a fost înregistrată inclusiv la Milano, oraşul cu cele mai multe cazuri de COVID-19 din Italia, aproape 23.000 de infecții raportate în cele 3 luni de epidemie.

Guvernatorul regiunii Lombardia, Attilio Fontana, a reluat apelul către cetățeni să fie vigilenți, întrucât virusul nu a dispărut.

Sursa: Europa FM

Nessun commento:

Posta un commento