La comunità romena si incontra e si racconta attraverso storie quotidiane, punti di vista, fatti di cronaca, appuntamenti e novità, per non dimenticare le radici e per vivere meglio la distanza dal paese natale.
Informazioni utili per i romeni che vivono in Italia, per conoscere le opportunità che la realtà circostante offre e divenire cittadini attivi.

Comunitatea Românească în Italia

Locul unde comunitatea românească se regăsește zilnic în știri, noutăți, mărturii, informații și sfaturi, pentru a nu uita rădăcinile și a trăi mai bine departe de țara natală. Informații utile pentru românii care trăiesc în Italia, despre oportunitățile pe care le oferă realitatea din jur și pentru a deveni cetățeni activi.

Bun găsit pe site! Benvenuto!

Comentează articolele publicate! Commenta gli articoli pubblicati!

sabato 6 giugno 2020

Își caută fiul dispărut în Italia de 5 ani, a venit special la muncă pentru a da de el: ”Aș fi mulțumită să știu că e în viață”

Prim Plan
01/06/2020
 
Un anunț postat pe pagina de Facebook a publicației noastre cât și în grupurile românilor din Italia atrage atenția asupra cazului unei femei de 65 de ani, din România, care își caută fiul plecat în Italia și care de 5 ani nu a mai dat niciun semn de viață.

Femeia, deși e la o vârstă la care ar trebui să se gândească la o viață liniștită, în prag de pensionare, a venit special să lucreze în Italia, pentru a-și căuta fiul, în vârstă de 49 de ani, pe nume Ion Apostol, din com. Săvinești, jud. Neamț.

Toți cei care pot da informații sunt rugați să sune la telefonul 0039 3669748083

Iată anunțul:
 
”Anunț important! 🙏
O mama îndurerată de 65 ani își cauta fiul de 49 de ani, plecat în Italia acum 5 ani și care nu a mai dat nici un semn de viata de atunci.
Femeia a venit special aici sa lucreze și sa-l caute, insa nu le are cu tehnologia, ne-a rugat din tot sufletul sa o ajutam cu un anunț, poate cineva il recunoaște, ori vede chiar el, anunțul și o suna. Va rugam, dacă cineva știe ceva ori îl recunoaște, sa sune la numărul de mai jos al mamei.
Aceasta mama indurerata v-ar multumi prin rugaciune!!
Băiatul se numește APOSTOL ION - COM.SAVINESTI JUD NEAMT , BRUNET , INALT PAR CRET !
Sa o contacteze pe mama la nr.3669748083 !Daca cineva l -a cunoscut, și el chiar daca nu vrea sa intre in contact cu familia, ea ar fi multumita sa stie măcar, ca este in viata!
Va multumim din suflet! Doamne ajuta!”

Nessun commento:

Posta un commento