La comunità romena si incontra e si racconta attraverso storie quotidiane, punti di vista, fatti di cronaca, appuntamenti e novità, per non dimenticare le radici e per vivere meglio la distanza dal paese natale.
Informazioni utili per i romeni che vivono in Italia, per conoscere le opportunità che la realtà circostante offre e divenire cittadini attivi.

Comunitatea Românească în Italia

Locul unde comunitatea românească se regăsește zilnic în știri, noutăți, mărturii, informații și sfaturi, pentru a nu uita rădăcinile și a trăi mai bine departe de țara natală. Informații utile pentru românii care trăiesc în Italia, despre oportunitățile pe care le oferă realitatea din jur și pentru a deveni cetățeni activi.

Bun găsit pe site! Benvenuto!

Comentează articolele publicate! Commenta gli articoli pubblicati!

domenica 14 giugno 2020

Noi curse charter Tarom către România

Ca urmare a demersurilor Ambasadei României în Republica Italiană, vă informăm că în perioada următoare vor fi operate trei noi curse charter către România, operate de compania Tarom:

-Marți, 16 iunie, București-Roma-București
-Vineri, 19 iunie, București-Milano-București
-Marți, 23 iunie, București-Roma-București

Autorizarea zborului și organizarea cursei charter operate de compania aeriană Tarom au fost posibile prin colaborarea dintre Ministerul Afacerilor Externe, Ministerul Transporturilor și Ministerul Afacerilor Interne.

Aducem la cunoștința tuturor celor aflați în situații deosebite și care doresc să ajungă în România, că au posibilitatea de a-și rezerva zborul și achiziționa biletele de avion pe pagina de internet a companiei (www.tarom.ro), prin intermediul Agenției Tarom Roma (prin e-mail la adresa tarom.fiumicino@tarom.it, respectiv prin telefon la numărul +39 06.853.05.045) precum și prin Call Center-ul TAROM, la următoarele numere de telefon: +40 21.303.44.00, +40 21.204.64.64, +40 21.303.44.44.

Sursa: Ambasadei României în Republica Italiană

Nessun commento:

Posta un commento