La comunità romena si incontra e si racconta attraverso storie quotidiane, punti di vista, fatti di cronaca, appuntamenti e novità, per non dimenticare le radici e per vivere meglio la distanza dal paese natale.
Informazioni utili per i romeni che vivono in Italia, per conoscere le opportunità che la realtà circostante offre e divenire cittadini attivi.

Comunitatea Românească în Italia

Locul unde comunitatea românească se regăsește zilnic în știri, noutăți, mărturii, informații și sfaturi, pentru a nu uita rădăcinile și a trăi mai bine departe de țara natală. Informații utile pentru românii care trăiesc în Italia, despre oportunitățile pe care le oferă realitatea din jur și pentru a deveni cetățeni activi.

Bun găsit pe site! Benvenuto!

Comentează articolele publicate! Commenta gli articoli pubblicati!

lunedì 13 luglio 2020

Italia: carantina a afectat puternic veniturile familiilor

O treime din numărul total de familii din Italia nu vor putea merge în vacanţă

Mai mult de jumătate din populaţia Italiei a suferit o scădere a veniturilor familiale în urma măsurilor de carantină“, relevă un studiu realizat de banca centrală italiană în rândul familiilor italiene în perioada aprilie-mai, relatează Euractiv.

Studiul a confirmat în acelaşi timp că aproape o treime din numărul total de familii din Italia nu vor putea merge în vacanţă.

Autor: Catalina Apostoiu
09.07.2020

Nessun commento:

Posta un commento