La comunità romena si incontra e si racconta attraverso storie quotidiane, punti di vista, fatti di cronaca, appuntamenti e novità, per non dimenticare le radici e per vivere meglio la distanza dal paese natale.
Informazioni utili per i romeni che vivono in Italia, per conoscere le opportunità che la realtà circostante offre e divenire cittadini attivi.

Comunitatea Românească în Italia

Locul unde comunitatea românească se regăsește zilnic în știri, noutăți, mărturii, informații și sfaturi, pentru a nu uita rădăcinile și a trăi mai bine departe de țara natală. Informații utile pentru românii care trăiesc în Italia, despre oportunitățile pe care le oferă realitatea din jur și pentru a deveni cetățeni activi.

Bun găsit pe site! Benvenuto!

Comentează articolele publicate! Commenta gli articoli pubblicati!

martedì 11 agosto 2020

Digi, Orange, Vodafone, Telekom: Avertisment pentru clientii din Romania

DIGI, Orange, Vodafone, Telekom sunt in centrul unui avertisment foarte important care ii vizeaza pe toti clientii din Romania, iata ce trebuie sa stii.

DIGI, Orange, Vodafone, Telekom sunt in centrul unui avertisment foarte important facut pentru toti clientii din Romania, iar asta pentru ca e bine ca toata lumea sa stie ce se intampla cu serviciile de care beneficiaza. Avertismentul vine de la cei de la ANCOM, institutia care reglementeaza piata de telecomunicatii din Romania, ei spunand ca toti clientii celor de la DIGI, Orange, Vodafone, Telekom trebuie sa fie extrem de atenti la conditiile de roaming.

DIGI, Orange, Vodafone, Telekom au probleme cu acoperirea la granitele Romaniei, astfel ca tuturor clientilor li se recomanda sa fie extrem de atenti atunci cand se afla intr-o regiune de acest gen. ANCOM le recomanda tuturor romanilor ca atunci cand ajung intr-o zona de granita a Romaniei cu alte tari non-UE, sa dezactiveze selectarea automata a operatorului pe telefon pentru a nu avea surprize neplacute in factura pentru roaming involuntar facut cu DIGI, Orange, Vodafone, Telekom.

DIGI, Orange, Vodafone, Telekom au deasemenea conditii speciale pentru folosirea roaming-ului in afara Romaniei, si niste limite destul de clare in ceea ce priveste minutele, SMS-urile, sau traficul de internet. ANCOM ii avertizeaza pe romanii care folosesc in roaming serviciile DIGI, Orange, Vodafone, Telekom sa fie extrem de atenti la limita de 50 de euro pentru consum in afara UE, dar si la beneficiile incluse in abonamente pentru consumul in interiorul spatiului SEE.

DIGI, Orange, Vodafone, Telekom ii alerteaza in mod obisnuit pe clienti in momentul in care genereaza un cost suplimentar de 50 de euro pentru roaming, dar e posibil ca uneori SMS-urile de atentionare sa nu ajunga la timp. In aceasta idee, clientii trebuie sa fie extrem de vigilenti atunci cand decid sa mearga in calatorii in strainatate, si sa aiba grija cu al lor consum pentru a nu avea si facturi foarte mari de roaming fara sa isi dea efectiv seama.

DIGI, Orange, Vodafone, Telekom sunt in centrul acestei avertizari foarte importante, insa ea vine de la ANCOM, si toti romanii trebuie sa stie despre ceea ce se intampla in acest moment.

De Adrian Gabor -aug. 8, 2020

Sursa: iDevice

Nessun commento:

Posta un commento