La comunità romena si incontra e si racconta attraverso storie quotidiane, punti di vista, fatti di cronaca, appuntamenti e novità, per non dimenticare le radici e per vivere meglio la distanza dal paese natale.
Informazioni utili per i romeni che vivono in Italia, per conoscere le opportunità che la realtà circostante offre e divenire cittadini attivi.

Comunitatea Românească în Italia

Locul unde comunitatea românească se regăsește zilnic în știri, noutăți, mărturii, informații și sfaturi, pentru a nu uita rădăcinile și a trăi mai bine departe de țara natală. Informații utile pentru românii care trăiesc în Italia, despre oportunitățile pe care le oferă realitatea din jur și pentru a deveni cetățeni activi.

Bun găsit pe site! Benvenuto!

Comentează articolele publicate! Commenta gli articoli pubblicati!

martedì 9 febbraio 2021

Angajata unei fabrici din Brașov a primit, din greșeală, un salariu de 22.000 de euro

Angajata unei fabrici din Brașov a primit, din greșeală, un salariu de 22.000 de euro. 

Ea a refuzat să returneze banii și a fost dată în judecată.

Fabrica la care lucra a virat, din greșeală, o sumă cu 110.000 de lei mai mare decât salariul croitoresei

Femeia de 31 de ani a refuzat să înapoieze banii

Judecătoria Brașov a condamnat-o la două luni de închisoare cu amânarea pedepsei

Angajata unei fabrici din Brașov a primit, din greșeală, un salariu de 22.000 de euro (circa 112.000 de lei). Ea a refuzat, însă, să returneze suma de bani, motiv pentru care a fost dată în judecată de firma la care lucra.

 

Este acuzată de „însușirea bunului găsit sau ajuns din eroare la făptuitor”, iar judecătorii de la Curte de Apel Brașov urmează să dea o sentință definitivă în acest caz.

 

În primă fază, procesul s-a judecat la Judecătoria Brașov care a decis condamnarea la două luni de închisoare, cu amânarea executării pedepsei.

 

„Cu privire la aplicarea pedepsei de 2 luni închisoare, având în vedere dispozițiile art. 83 Cod penal, instanța constată că sunt îndeplinite condițiile pentru a se dispune amânarea aplicării pedepsei stabilite de 2 luni închisoare”, conform sentinței.

 

 Angajata unei fabrici din Brașov a primit, din greșeală, un salariu de 22.000 de euro. Ea a refuzat să returneze banii și a fost dată în judecată

 Cleric iranian: „Oamenii care s-au vaccinat anti-Covid au devenit homosexuali“

 Avertismentul medicilor. Nu este recomandat consumul de alcool înainte sau după vaccinare

De asemenea, ea a fost obligată să restituie angajatorului banii pe care i-a primit, din greșeală, în cont.

 

Decizia nu a fost definitivă și a fost atacată la Curtea de Apel Brașov, care ar urma să ia o decizie definitivă în 16 februarie.

 

Angajata fabricii, în vârstă de 31 de ani, a primit „110.597 lei, sumă pe care, ulterior, inculpata nu a restituit-o și a folosit-o în interes propriu, însușindu-și-o astfel pe nedrept”, conform rechizitoriului.

 

Ajunsă în fața instanței, femeia a recunoscut acuzațiile și a cerut să fie judecată în procedură simplificată.


Autor:de Otilia Serescu

9 februarie 2021 


Sursa: Aleph News

Nessun commento:

Posta un commento