La comunità romena si incontra e si racconta attraverso storie quotidiane, punti di vista, fatti di cronaca, appuntamenti e novità, per non dimenticare le radici e per vivere meglio la distanza dal paese natale.
Informazioni utili per i romeni che vivono in Italia, per conoscere le opportunità che la realtà circostante offre e divenire cittadini attivi.

Comunitatea Românească în Italia

Locul unde comunitatea românească se regăsește zilnic în știri, noutăți, mărturii, informații și sfaturi, pentru a nu uita rădăcinile și a trăi mai bine departe de țara natală. Informații utile pentru românii care trăiesc în Italia, despre oportunitățile pe care le oferă realitatea din jur și pentru a deveni cetățeni activi.

Bun găsit pe site! Benvenuto!

Comentează articolele publicate! Commenta gli articoli pubblicati!

giovedì 11 febbraio 2021

Familie cu șapte copii din Hălăucești a trecut printr-un incendiu

Familia cu șapte copii din Hălăucești, care a trecut printr-un incendiu, are nevoie de ajutor

 

Clipe grele pentru o familie numeroasa din Halaucesti, care a trecut printr-un incendiu, la mijlocul saptamanii trecute. Sapte copii, doi gemeni de opt luni si urmatorii de 2, 4, 6, 8 si 10 ani si parintii locuiesc intr-o singura incapere dupa ce o mare parte din locuinta a fost distrusa de flacari.

Incendiul a pornit dintr-o neatentie de la cateva haine puse la uscat in apropiere de soba.

 

Parintii nu au reusit sa intervina la timp, iar o incapere a fost distrusa. Au fost arse haine, mobilier, electrocasnice, doua tablete necesare orelor online, dar si o suma de bani, 1.000 de lei, pusi deoparte pentru scutece, lapte si mancare pentru copii, a spus pentru BIT TV, mama copiilor.

 

Familia are nevoie de ajutor pentru refacerea casei deoarece se descurca greu cu banii. Tatal a plecat de curand pe un santier de constructii in Bucuresti, iar mama a ramas acasa cu cei sapte copii.

 

Cei care vor sa ii ajute pot dona in contul bancar afisat deschis pe numele IOVIȚA VIOLETA CATINCA IBAN RO91BTRLRONCRT0415430201 sau pot lua legatura cu parintii prin numerele de telefon 0749.983.751 sau 0750.820.911. 

Orice ajutor conteaza!


Sursa: Bittv

Nessun commento:

Posta un commento