La comunità romena si incontra e si racconta attraverso storie quotidiane, punti di vista, fatti di cronaca, appuntamenti e novità, per non dimenticare le radici e per vivere meglio la distanza dal paese natale.
Informazioni utili per i romeni che vivono in Italia, per conoscere le opportunità che la realtà circostante offre e divenire cittadini attivi.

Comunitatea Românească în Italia

Locul unde comunitatea românească se regăsește zilnic în știri, noutăți, mărturii, informații și sfaturi, pentru a nu uita rădăcinile și a trăi mai bine departe de țara natală. Informații utile pentru românii care trăiesc în Italia, despre oportunitățile pe care le oferă realitatea din jur și pentru a deveni cetățeni activi.

Bun găsit pe site! Benvenuto!

Comentează articolele publicate! Commenta gli articoli pubblicati!

lunedì 15 febbraio 2021

România – în topul țărilor UE la campania de vaccinare!

Guvernul Romaniei face astazi un anunt foarte important pentru toata Romania, mai exact ne spune ca rata de vaccinare pentru tara noastra este atat de buna incat plaseaza Romania pe locul 6 din punct de vedere al numarului total de doze administrate, si pe locul 4 in topul celor de doze administrate la 100 de persoane.

 

Guvernul Romaniei arata totusi si marea problema a intregului proces, mai exact faptul ca totalul de doze adminsitrate pentru prima oara reprezinta doar 3.5% din totalul populatiei, iar aici trebuie pus accentul pentru ca e nevoie de o crestere substantiala a acestei rate.

 

21,120,988 de doze de vaccin au fost administrate în țările membre UE, conform celor mai recente estimări făcute de Bloomberg, media zilnică fiind de 656,227.


Sursa: IDevice.ro

 

Nessun commento:

Posta un commento