La comunità romena si incontra e si racconta attraverso storie quotidiane, punti di vista, fatti di cronaca, appuntamenti e novità, per non dimenticare le radici e per vivere meglio la distanza dal paese natale.
Informazioni utili per i romeni che vivono in Italia, per conoscere le opportunità che la realtà circostante offre e divenire cittadini attivi.

Comunitatea Românească în Italia

Locul unde comunitatea românească se regăsește zilnic în știri, noutăți, mărturii, informații și sfaturi, pentru a nu uita rădăcinile și a trăi mai bine departe de țara natală. Informații utile pentru românii care trăiesc în Italia, despre oportunitățile pe care le oferă realitatea din jur și pentru a deveni cetățeni activi.

Bun găsit pe site! Benvenuto!

Comentează articolele publicate! Commenta gli articoli pubblicati!

sabato 20 marzo 2021

A fost expulzată din Italia deoarece era fără casă și serviciu

Recent, polițiști de la Departamentul de Prevenire a Criminalității din Bologna au patrulat în diverse zone ale orașului: la un control au oprit o femeie fără documente, care cerșea.Însoțită de secția de poliție, s-a descoperit că femeia în vârstă de 39 de ani, de naționalitate română, se afla din 2019 în Italia fără casă și serviciu, șomeră. 


Pentru ea decretul de expulzare cu obligația de a părăsi Italia a fost pus in aplicare.


Sursa: La Nuova Ferrara


Fcb

Nessun commento:

Posta un commento